Onze succesformule

voertuig snelkoerierU belt of mailt ons met uw aanvraag en onze planners organiseren onmiddellijk uw transport. Uw snelkoerier haalt uw zendingen op volgens uw vraag en onze goed uitgeruste voertuigen leveren uw vracht aansluitend op het bezorgadres in Europa. Dankzij deze eenvoud, leveren wij een maximale service die u ook aan uw klanten biedt. Zo vormen we een stevige schakel tussen u, uw klanten en uw leveranciers.

Na het uitvoeren van de rit verwerken we alle documenten en sturen we u op het einde van de maand een overzichtelijke, digitale factuur.


Uw levering, onze missie

Snelkoerier Link-UP staat voor een verzorgde, stipte levering waarbij oog voor detail belangrijk is. We stellen alles in het werk om de transportbestelling zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen en staan daarom steeds in contact met de chauffeur. Zo kunnen we opdrachten ook tijdig bijsturen (timing, type wagen, …) in functie van een correcte levering.

 

Uw voordelen

Onze visie? Die draait volledig rond uw transportnoden. Onze grootste zorg is dat uw levering op rolletjes loopt. Wij garanderen u dan ook:

  •  persoonlijk onthaal met een professionele begeleiding waarbij we met u meedenken
  • flexibele planning met korte opvolging
  •  gemotiveerde, vriendelijke, bereidwillige chauffeurs met ervaring in binnen- en buitenland
  • gevarieerd aanbod aan goed uitgeruste wagens voor optimale transportoplossingen
  • wekelijkse of maandelijkse factuur per opdracht met duidelijke prijsinformatie

 

Snelkoerier nodig?

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten of maak een afspraak. Wij bezorgen uw goederen in een mum van tijd op het gewenste leveradres. Ook voor afwijkende transporten bespreken wij graag de mogelijkheden met u.